Как работим ние

10.05/2009 от gamadizain

Ние не искаме да ви заблуждаваме, че ще създадем вашата корпоративна идентичност така, че конкуренцията да се опитва да ви копира, а клиентите да съхраняват всяка ваша оферта (не това е вашата цел, нали).

Или да ви обясняваме как логото носи имиджа на фирмата и чрез него се изграждат корпоративна идентичност и рекламни линии (можем и по-сложно и безсмислено да го кажем от това). Не искаме да ви убеждаваме, че само ние можем да ви предложим графичен дизайн, разбираем от вашите клиенти (няма такива клиенти и такъв дизайн, а и не сме само ние тези, които могат да ви предложат дизайн).

Или че „Целта на графичния дизайн е да предаде успешно вашите идеи, имидж, визия, а понякога служи и за подсилване на визуалната фирмена естетика. С нарастването на конкуренцията, представянето на уникални графични решения е задължително тъй като увеличават шансовете за пласирането на продуктите или услугите, които предлагате. Графичният дизайн е процес, при който нашите специалисти работят съвместно с клиента за изготвяне на най-подходящата визия за целевата група, която желае да достигне.“

Понеже при нас работят хора, а не специалисти, дизайнери, акаунти, печатари и т.н. не желаем да ви заблуждаваме, че ще ви предложим следните уникални услуги:

„Студиото ни се е специализирало в дизайна и изработката на голяма част от печатните продукти, необходими за правилното и ефективно представяне на Вашата фирма. В състояние сме да откликнем на най-различни изисквания от страна на възложителите на даден проект. Ето и едни от основните печатни продукти, необходими за развитието на Вашата фирма:

  1. Лого дизайн - създаването на логото на Вашата фирма и опознаването на правилата за неговото използване (като избор на фирмени цветове и фирмени шрифтове) са важна част от идентичността на фирмата.
  2. Брошури, дипляни и каталози – креативен дизайн, качествен печат, различни видове хартия и всичко това – в името на клиента!
  3. Плакати и флаери – различната форма на печатна реклама, която ще изпълним по най-добрия и адекватен начин, пригоден към Вашите изисквания и нужди.
  4. Ние ще Ви помогнем да направите своите послания по-атрактивни като Ви осигурим адекватен и уникален графичен облик.“

Смятаме, че на вас не са ви небходими брошури, дипляни и т.н – в името на клиента! Ние също нямаме нужда от работа в името на клиента. Обаче ако ни се доверите, можем да ви предложим да си свършим работата като хората.

Не сме много сигурни защо е така, но това се е оказвало вярно вече толкова много пъти, че доказва следното ни твърдение: „Ако мислим точно необходимото време за да ни хрумне една идея (идеята) ще се появи в главата ни със сигурност.“ Просто ей така. Без да са необходими много обяснения или нови срещи, тя просто се появява като магия излязла от нищото. Факт е, че ако сте ни информирали добре, за това което искате да постигнете, това е била вашата идея, ние просто сме я извадили на открито, оправили сме й прическата, изчистили сме лицето й и сме я направили по-представителна.

Ние харесваме това стратегическо доказателство, то ни помага да изясним идеята без да се налага да разчитаме на добрия дизайнерски усет, който притежавате или не. Както и да е, ние можем да добавим още варианти или идеи докато работим, така че да поддържаме участието ви в проекта, но засега всичко се свежда до взаимно доверие. Надяваме се, че сме успели да спечелим вашето доверие и може да приемете нашите идеи и съвети.

Казваме „надяваме се“ тъй като засега нямаме възможност да ви докажем, че даваме добри съвети, освен факта, че други хора, които са приели нашите съвети преди, са останали доволни от резултата. И така, надяваме се, че може да ни се доверите и да останете доволни от нашите услуги, съвети или идеи, които да работят и за вас.