Дигитален печат – подходящ за информационни рекламни материали в малки тиражи, създадени за промоция на продукти, услуги или персонализирани предложения. Чрез използването на разнообразие от довършителни техники, комбинирани с предимствата на цифровия печат, можем да ви предложим кратки срокове за изработка на качествени визитки, каталози, брошури, флаери, календари, постери, пощенски пликове, картички, книги и др. включително персонализирани, с индивидуални послания в тях, или изработени по конкретна заявка.

Дигитален печат на рекламни материали

Книги и продукти като късотиражни издания

образователни издания, тренинг материали, продуктови ръководства, брошури, презентации и годишни отчети: черно-бели, цветни или комбинирани.

Материали за директен маркетинг

създадени и персонализирани за специфична целева аудитория или индивидуални послания, които попадат в тази категория. Такива са пощенски картички, промоционални материали, пакети от материали за директна поща, етикети и пликове, материали, съдържащи няколко различни видове медии, както персонализирани, така и отпечатани при поискване (print-on-demand) материали.


Офсетов печат

подходящ за средни и големи тиражи – при количества над 1000 бр.

Ние предлагаме офсетов печат с високо качество, на пълната гама от хартии и картони: мат и гланц от 80–350 гр./м², етикетна хартия, самозалепваща хартия, опаковъчни картони, специални и метализирани хартии и картони и други.

Печатните машини, с които Gama Design разполага, покриват всички възможни формати до 70/100 см.


Довършителна обработка на отпечатаните материали

необходима за получаване на завършен продукт

Можем да предложим също и разнообразни довършителни операции, които се използват за подобряване на външния вид на дигитално отпечатните материали: биговане; щанцоване; цялостен или частичен UV лак; мат, гланц или кадифен ламинат; преге (релеф) и топъл печат; поставяне на лайсни; шиене с телбод; събиране и сгъване на коли и книговезки услуги.

С толкова широка гама от покрития, използвани за подобряване на външния вид на печатните материали, избирането на правилните довършителни операции е от решаващо значение – това ще представи идеята ви по-професионално, което значително ще подобри цялостния външен вид на вашата кампания.