с приложение – табели, витрини, автомобили, подова графика, тениски

това е много разпространен метод за визуална комуникация, подходящ за използване върху различни материали и повърхности.

Разнообразното приложение на рекламни надписи ги поставя в категорията на един от най-предпочитаните методи за комуникация с клиенти. Рекламните и информационни надписи обикновено имат няколко общи цели: да популяризират, идентифицират, дават информация, насоки или повишават осведомеността за безопасност.

Ние предлагаме проектиране, изпълнение и консултации за различните варианти на приложение на рекламни и информационни надписи. Възможностите за използването на рекламни надписи са почти неограничени – от автомобил или най-обикновена тениска до груба стенна мазилка. Съответно технологиите за изпълнение на рекламни надписи са много и най-разнообразни.

Изработка и монтаж на рекламни надписи от пвц фолио

Изработването на рекламни надписи е сравнително бърз процес и отнема по-малко време в сравнение с изработката други рекламни продукти.

Необходим ни е размера на мястото, където ще бъде сложен надписът, предпочитан шрифт (ако не сте сигурни, ние ще ви помогнем с избора на подходящия шрифт) и цвят (избран по каталог, или отпечатан на широкоформатен принтер и изрязан по контур, ако цветовете са повече).

Следващата стъпка е да ви представим ценова оферта. След одобрение от ваша страна, изготвяме и ви предлагаме проект (ако разполагаме със снимки на обекта, можем да ви покажем как ще изглежда надписа).

Следва изработка и монтаж (ако изберете ние да се погрижим за него).


Фолиа за рекламни надписи върху различни повърхности

  1. обикновено PVC фолио за обща употреба с трайност на цвета 3÷5 години – използва се за поставяне на надписи върху стъклени витрини, табели, прахово боядисани метални повърхности и други;
  2. автомобилното фолио с перманентен лепилен слой има висока устойчивост на драскане и трайност на цвета 5÷7 години;
  3. фолио за подова графика с висока износоустойчивост и издържащо стъпване върху него;
  4. специализирани текстилни фолиа за надписване на тениски, шапки, работно облекло.

Имате въпроси към нас…

или ви трябва идея за... или вече имате идея за нов проект, която да обсъдим... или трябва спешно да отпечатате готов проект...

Ние обичаме работата си.

Как да се свържете с нас

Ако желаете да получите допълнителна информация, която не сте открили на сайта ни

или ви трябва идея, за да предложите нов продукт...
или вече имате готова идея и сте решили, че можете да ни се доверите...
или трябва спешно да отпечатате готов проект...

свържете се с нас сега

ние обичаме работата си и ще ви отговорим възможно най-бързо