с приложение – табели, витрини, автомобили, подова графика, тениски

това е много разпространен метод за визуална комуникация, подходящ за използване върху различни материали и повърхности.

Разнообразното приложение на рекламни надписи ги поставя в категорията на един от най-предпочитаните методи за комуникация с клиенти. Рекламните и информационни надписи обикновено имат няколко общи цели: да популяризират, идентифицират, дават информация, насоки или повишават осведомеността за безопасност.

Ние предлагаме проектиране, изпълнение и консултации за различните варианти на приложение на рекламни и информационни надписи. Възможностите за използването им са почти неограничени – от автомобил или най-обикновена тениска до груба стенна мазилка. Съответно технологиите за изпълнение на рекламни надписи са много и най-разнообразни.

Изработка и монтаж на рекламни надписи от пвц фолио

Изработването на рекламни надписи е сравнително бърз процес и отнема по-малко време в сравнение с изработката на други рекламни продукти.

Необходим ни е размера на мястото, където ще бъде сложен надписът, предпочитан шрифт (ако не сте сигурни, ние ще ви помогнем с избора на подходящия шрифт) и цвят (избран по каталог, или отпечатан на широкоформатен принтер и изрязан по контур, ако цветовете са повече).

Следващата стъпка е да ви представим ценова оферта. След одобрение от ваша страна, изготвяме и ви предлагаме проект (ако разполагаме със снимки на обекта, можем да ви покажем как ще изглежда надписа).

Следва изработка и монтаж на вашата реклама с фолио в договорените срокове (ако изберете ние да се погрижим за това).


Фолиа за рекламни надписи върху различни повърхности

  1. обикновено PVC фолио за обща употреба с трайност на цвета 3÷5 години – използва се за поставяне на надписи върху стъклени витрини, табели, прахово боядисани метални повърхности и други;
  2. автомобилното фолио с перманентен лепилен слой има висока устойчивост на драскане и трайност на цвета 5÷7 години;
  3. фолио за подова графика с висока износоустойчивост и издържащо стъпване върху него;
  4. специализирани текстилни фолиа за надписване на тениски, шапки, работно облекло.