С приложение – табели, витрини, автомобили, подова графика, тениски, винил

това е много разпространен метод за визуална комуникация, подходящ за използване върху различни материали и повърхности.

Разнообразното приложение на рекламни надписи ги поставя в категорията на един от най-предпочитаните методи за комуникация с клиенти. Рекламните и информационни надписи обикновено имат няколко общи цели: да популяризират, идентифицират, дават информация, насоки или повишават осведомеността за безопасност.

Ние в Gama Design предлагаме проектиране, изпълнение и консултации за различните варианти на разпологане на рекламни и информационни надписи. Възможностите за използването на рекламни надписи са почти неограничени – от автомобил или най-обикновена тениска до груба стенна мазилка. Съответно технологиите за изпълнение на рекламни надписи са много и най-разнообразни.

Фолиа за рекламни надписи върху различни повърхности


  1. обикновено PVC фолио за обща употреба с трайност на цвета 3÷5 години – използва се за поставяне на надписи върху стъклени витрини, табели, прахово боядисани метални повърхности и други;
  2. автомобилното фолио с перманентен лепилен слой има висока устойчивост на драскане и трайност на цвета 5÷7 години;
  3. фолио за подова графика с висока износоустойчивост и издържащо стъпване върху него;
  4. специализирани текстилни фолиа за надписване на тениски, шапки, работно облекло.

Какво направихме ние

Имате въпроси към нас…

или ви трябва идея за... или вече имате идея за нов проект, която да обсъдим... или трябва спешно да отпечатате готов проект...

Ние обичаме работата си.

Как да се свържете с нас »